Imagine Church

Imagine Church

Imagine Church! Kyrkan är Kristi kropp, förmedlare av Guds närvaro här i världen. Vår dröm är att vi i Skellefteå Vineyard skall få vara just detta, Guds fysiska närvaro i vår stad, lyhörda för Jesu ledning och redo att följa Honom!

Och Jesus frågade: ”Mina barn, har ni ingen fisk?” De svarade nej, och han sade: ”Kasta ut nätet på högra sidan om båten, så får ni.” De kastade ut nätet, och nu orkade de inte dra in det för all fisken. (Joh 21:5-6)

Vi är kallade att följa Jesus, att vara en del av Hans kropp. Gud bjuder in oss att våga drömma och att våga omvärdera våra förväntningar på vad Han kan göra genom oss när vi följer honom. Att få gå på vandring tillsammans med den levande Guden och att få vara en del av Hans kropp, det är den mest spännande livsvandring som vi kan ge oss ut på, en vandring som kommer att förvandla både oss själva och vår omvärld! Kallelsen till Jesus är värd inget mindre än att vi ger hela våra liv fullt ut för att följa Honom.

Just nu följer vi som församling Jesus in på ny mark, in i ett nytt kapitel av vad det innebär att vara Skellefteå Vineyard. Ett steg i Jesu efterföljd kan göra enorm skillnad, det kan göra tomma nät överfulla. Vi vill inbjuda er att följa med på denna spännande vandring och att våga drömma stort om vad Gud kan och vill göra i och genom oss – att våga ge era liv fullt ut för den dröm som Jesus har inplanterat i era hjärtan.

Lämpligt nog så bjuder Vineyard Norden in oss till en tredagarskonferens i Köpenhamn på just detta tema, Imagine Church. Det handlar om att vara en kyrka som är lyhörd för Jesu ledning, en kyrka som är relevant i Norden idag och en kyrka som är värd att vårt fulla engagemang. Vi kommer att samlas i Guds närhet, utmanas i våra tankar och få ta del av fantastisk undervisning från några av Vineyardrörelsens allra bästa talare, bland annat Carl Medearis och Eleanor och John Mumford.

Så följ med på en härlig försommartripp till Köpenhamn 30 april – 2 maj, vi ser fram emot några härliga dagar tillsammans med Gud och goda vänner och riklig inspiration till vårt byggande av en församling som är med och förvandlar Skellefteå!

Hälsningar Johan och Josefin

Imagine Church